توانایی های ذهن
قدرت ذهن
برای یادگیری یک مهارت جدید تصویر سازی کنید:
انعطاف عصب، توانایی است که با آن می توانید مسیر های جدیدی به طور مداوم در اعصاب ایجاد کنید. وقتی مهارتی را تکرار می کنیم که در آن استاد شویم، در حقیقت در حال قوی کردن شبکه ی عصبی هستیم که نشان دهنده ی آن مهارت است. همین اتفاق وقتی از قوه ی تخیل نیز استفاده می کنیم به طور فیزیکی در ذهن ما روی می دهد؛ فرقی ندارد که به آن فکر می کنیم یا آنرا انجام می دهیم. ذهن ما نمی تواند تفاوت بین انجام یک فعالیت را با تصور سازی آن تشخیص دهد.
در دانشگاه هاروارد تحقیقی صورت گرفت که در آن از دو گروه داوطلب در خواست شد قطعه ای از نت های پیانو را که با آن آشنایی ندارند پیش خود نگاه دارند؛ سپس از یک گروه خواستند آن قطعه ها را تمرین کنند و به گروه دوم گفتند تنها به موسیقی آن فکر کنند و تصور کنند در حال نواختن آن هستند. وقتی فعالیت ذهنی آنان بررسی شد، متوجه شدند قشر حرکتی هر دو گروه منبسط شده است علی رقم اینکه گروه دوم هرگز به صفحه های پیانو دست نزده بوند.
آلبرت انیشتین، در تمام عمر از تصویر سازی استفاده می کرد و حتی جمله ای معروف دارد که می گوید ” تصور و خیال از دانش مهمتر است”. چرا از اطلاعاتی که در این مقاله بدست آورده اید استفاده نمی کنید و از الان به بعد تصویر سازی را در برنامه هایتان برای یادگیری یک مهارت قرار نمی دهید؟ کاری که همیشه و همه حال می توانید برای پیشرفت خود انجام دهید
دهانتان را ببندید تا به هدف تان برسید.
این جمله ی معروف درک سیور است، یک استاد موسیقی که در یکی از اجراهایش در تی ایی دی در مورد آن صحبت کرده است. همانطور که وی اشاره کرده است، آزمون های روانشناسی نشان داده است که وقتی در مورد اهداف تان صحبت می کنید و دیگران شما را به خاطر آن تحسین می کنند، احتمال اینکه آن کار را انجام دهید و هدف تان را به یاد بیاورید کم می شود. دلیل این موضوع این است که ذهن تان گفته ها را با انجام دادن اشتباه می گیرد، و به خاطر تحسین هایی که توسط دیگران می شنوید، ذهن شما به این باور می رسد که هدف، انجام شده است. رضایتی که تجربه می کنید باعث از بین رفتن انگیزه لازم برای رسیدن به هدف تان می شود.
پس به این اطلاعات توجه کنید و سعی کنید برنامه ها و اهداف تان را برای خود نگه دارید. اهداف شما باید در ذهن تان باقی بماند تا به شما انگیزه ی بیشتری برای اتمام کار بدهد.
لبخند بزنید تا احساس بهتری داشته باشید
فرضیه ی بازخورد صورت، بیان می کند که حرکت های مصنوعی صورت همانند حرکات واقعی عمل می کنند که در شرایط خاصِ احساسی تجربه می شوند. ذهن شما نمی تواند تفاوت بین لبخند مصنوعی و واقعی را بگوید. یک لبخند مصنوعی همان لذت و شادی را از لحاظ روانشناختی ایجاد می کند که لبخند واقعی ایجاد می کند. عضلات صورت شما وقتی در حال نشان دادن یک خنده ی مصنوعی هستند کاری می کنند که ذهن شما همان تجربه ی مثبتی را بدست آورد که با خنده ی واقعی بدست می آورد. با توجه به این اطلاعات تصور کنید چقدر می توانید روحیه و خلق خوی خود را بهتر کنید.
سعی کنید دفعه ی بعدی که عصبانی یا ناراحت شدید، به جای اخم کردن یا در هم کردن صورت که باعث افزایش احساسات منفی می شد، لبخند بزنید. تحقیقات نشان داده است که با انجام چنین کاری احتمال اینکه احساسات مثبت بیشتری را تجربه کنید بسیار زیاد است.
نوشته ی شاهین زند – محقق و پژوهشگر.
سایت نوین بینش یک وبسایت ساده و معمولی نیست که اطلاعات سطح پایینی در اختیار شما بگذارد بلکه مکانی است که شما را با تکنیک های موثر آشنا خواهد کرد که توسط علوم روانشناسی بدست آمده است و در غالبی مشخص، واضح و قابل فهم برایتان ارائه شده است. کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم شانس شما را برای عاشق کردن دیگران به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. فروش این کتاب به صورت تضمینی است و در صورت عدم رضایت هزینه ی پرداختی به شما بازگردانده می شود. برای اطلاع از آخرین مطالب سایت نوین بینش در کانال تلگرام ما عضو شوید: عضویت در کانال تلگرام نوین بینش
آیا می خواهید بیشتر بدانید؟
می خواهم تکنیک های بیشتری در مورد عاشق کردن بدانم
چگونه کسی را که علاقه ای به ما ندارد به خود جذب کنیم
کمبود های روانی چیست و چه ارتباطی با عاشق کردن دارد
می خواهم در مورد شناخت شخصیت دیگران بدانم
چگونه می توانم شخصی را در کوتاه ترین زمان ممکن عاشق کنم
معرفی کتاب